Tak už to konečně víme! Star Wars: The Old Republic vyjde 20. prosince v Severní Americe a 22. prosince v Evropě. Potvrdili to zakladatelé BioWare Greg Zeschuk a Ray Muzika, kteří toto prohlášení učinili na Eurogamer Expo v Londýně. Dále byly zveřejněny ceny za měsíční poplatky:
Tak co na to říkáte? Star Wars: The Old Republic si můžete předobjednat za 1099,- s tím, že první měsíc hraní budete mít zdarma. Pořídit si můžete také pre-order kód za 149,-, díky kterému se do hry dostanete o nějaký čas dříve.
25. | Darth Critic - 23.12.2011 | 17:42 Tak to jo no ale kdyz je to tvuj jedinej konicek tak proc ne zejo |
24. | možná mě budete nenávidět ale já sem pro to aby byla možnost i českých titulků protože tím že ta hra bude stavěná hlavně na příběhu tak anglicky mě to tolik nevtáhne... klíïo bych si i připlatil třeba 1 nebo 2 libry za to aby to bylo s čes. titulema |
23. | Doufám že free servery nebudou, kdo chce hrát ať is to platí. |
22. | Free? Ani za nic...a doufám že nebudou |
21. | Tak se přiznejte ... kdo bude čekat na freečka? |
20. | Bylo by fajne kdyby to bylo na princip wowka nějaký český free servery ale to než se něco takového rozjede... |
19. | hele už se ví hw nároky? |
18. | nene, to je v tom jejich systemu placeni, to nema s bankou nic spolecnyho, oni jakoby automatizuji tvoji platbu kartou, s uctem v bance to nema nic spolecnyho |
17. | Drom: aha, tak potom to je, ale trvalej příkaz, který musíš povolit, ne? |
16. | Crazymanik - 27.09.2011 | 09:10 Ok, dík moc za rady |
15. | nemas pravdu Fluke, bezne naopak je, ze dokud nezrusis placeni, tak ti to kazdy mesic samo strhava. Je toale otazka par kliku mysi, takze zadny stres |
14. | Musíš si to zaplatit sám, tak často jak jen potřebuješ. Pochybuju, že bys jim posílal stálý příkaz na platbu, to se dělá spíš v osobním styku. Takže když ti dojde předplatné, půjdeš na stránky, kde se to platí a znovu zaplatíš |
12. | Dost casto ti sama banka nabidne virtualni e-kartu (v podstate cislo karty na papire) a tu mas aktivovanou na platby pres internet. Jinak klasicky MasterCard nebo VISA platebni karty jsou obecne podporovane vsemi shopy. Ovsem musis si to vyridit v bance, aby byly aktivovane na internetove platby. Standartne totiz nejsou. |
11. | v nasich podminkach je nejjednodussi mit VISA nebo Master card s tim, ze si vyberes, ktera ti vyhovuje lip... Pozor, Maestro se na to neda pouzit |
10. | Crazymanik - 25.09.2011 | 14:54 Ještě otázečka... má někdo s tim placenim kartou zkušenosti? Musim tam mít aktivovanou nějakou službu? Nebo stačí jakákoliv kreditka? |
9. | Neviete ci bude game karta alebo to pujde iba cez kreditku platit |
8. | To abychom skoupili pekarny |
7. | jina vec je, ze EU je taky tezce v haji, takze na konec se bude platit cistou vodou a chlebem |
6. | dollar sice mozna bude kesat, ale nas se to stejne tyka v eurech a tuhle cenu snizovat nebudou |
5. | dolar bude tak jedine klesat USA je tezce v haji |
4. | Crazymanik - 25.09.2011 | 08:15 Ale teï si vemte, že poskočí kurz dolaru, a vyhoupne se to klidně i na dvojnásobek. |
3. | 9 liber mi docela prekvapilo. Zajimalo by mi proc nemaji rocni predplatny? Ze by se bali jak dlouho to pobezi? |
2. | Konečně takže mi SWtOR přistane pod stromečkem. A poplatky, mno mohli by být lepší, ale tak 9 liber za měsíc nic není |
1. | Huraaaaaaaaaaaaa |